Annika Berger
– Yogalärare

Annika Berger är yogalärare, ayurvedisk terapeut, personlig tränare inom yoga och pilates, och även idrotts- och hälsopedagog. Hon har med sin bakgrund som biolog och pedagog och den långa erfarenheten av yoga-, idrotts- och hälsobranchen i kombination med livets utmaningar flätat samman sin kunskap om människor och mänskligt beteende.

Annika mötte yogan i redan unga år och har sitt hjärta i hatha- och ashtanga vinyasa-yoga, men hon håller även klasser i pranayama, restorative, yinyoga, flow och meditation. Under tid har andningsträningen och meditation fått ta mera plats. Ett av Annikas första möten med yogan skapade en fascinerade känsla av längd i den lilla kroppen och med det en nyfikenhet att praktisera mera. Petri Räisänen, Chuck Miller, Paul Dallaghan och Tiwariji är några av de lärare Annika har studerat och praktiserat för.

”Jag brinner för att leta upp människors inre drivkrafter, skapa inspiration som består och motivation till värdefulla förändringar.

Det vi ger det kommer tillbaka. Och jag tror på att vi är gjorda för att röra på oss, att tänka kreativt och att på olika sätt utmana kropp och sinne. Jag tror på att den fysiska kroppen kan hjälpa sinnet i balans och jag tror på att våra tankar kan hjälpa oss att nå höjder vi annars inte nått. Jag tror helt enkelt på människor och på en gränslös och lekfull kärlek till livet.”