Patrik Malmqvist
– naprapat & personlig tränare

Patrik är inte bara en framstående naprapat och licensierad personlig tränare sedan 2006, han är även en passionerad lärare som har hjälpt till att forma över tusen av Sveriges personliga tränare under sina 11 år som lärare på olika PT-utbildningar. Sedan 2005 har han hjälpt hundratals klienter att nå sina viktminsknings- och hälso-mål, vilket är en bevis på hans kompetens och engagemang inom sitt yrke.

Patriks djupgående kunskap och erfarenhet från branschen blev grunden för en idé om att skapa en helhetslösning för PT-utbildning. När han senare mötte Anders, som besatt den tekniska expertisen och redan hade utvecklat ett relevant system, var det självklart att de skulle förena sina krafter i detta unika projekt.

Patrik har haft privilegiet att bygga en karriär kring sin hobby – en passion som sträcker sig långt bortom vad man typiskt kallar ett jobb. Det är detta, hans livsstil, som han nu strävar efter att dela med sig av genom att starta sin egen PT-skola.

Hans ambition är inte bara att förmedla sin expertkunskap, utan också att inspirera andra att omvandla sin hobby till en livsstil och yrkeskarriär. Med den erfarenhet och kunskap som Patrik har att dela med sig, står hans PT-skola redo att utrusta nästa generation av Sveriges personliga tränare.

Patrik Malmqvist - naprapat och personlig tränare